RENOVATIE DECORATIE & RESTAURATIE SPECIALE PROJECTEN door TEAM UNLIMITED

WIJ DOEN WAT ANDERE BEDRIJVEN U BELOVEN!!!

EEN REVIEW:

Wat een geweldige mensen!  Na de verschrikkelijke ervaring die we hadden met de aannemer die onze zolder verbouwing had uitgevoerd waren Dick & Anne van Team Unlimited een verademing.
We hadden te horen gekregen dat het extra stukje vloer dat we hadden gewonnen met de aanbouw van een nieuw dakkapel zodat slecht was gestort dat er geen laminaat en tapijt geplaatst kon worden.
Omdat we geen vertrouwen hadden in de huidige aannemer om dit op te lossen hebben we een oproep geplaatst op werkspot. 
Het aanbod van Team Unlimited was in de eerste instantie meer dan we hadden voorzien maar de reviews waren zo lovend dat we toch reageerde. 
Nadat we per mail en telefonisch contact hadden zijn we tot een mooie overeenkomst gekomen. 
Dick had erg veel begrip voor onze situatie en heeft samen zijn vrouw Anne een top resultaat geleverd. 
Ze zouden maandag avond langskomen om de situatie te bekijken zodat ze de volgende dag direct aan de slag konden, tot onze verbazing pakten ze direct de voorbereidingen aan. 
Zoals in de overige reviews is te lezen leveren ze net dat beetje extra, en dat doen ze ook zeker! 
Onze vloer is niet alleen weer egaal maar de hele zolder en eerste verdieping waren schoongemaakt en tip top achtergelaten. 
Wij zullen in de toekomst zeker gebruik maken van de diensten van Dick & Anne en adviseren iedereen dit ook te doen! hebben ze al aangeraden bij vrienden en familie! 
Nogmaals hartelijk dank voor het geweldige werk dat jullie hebben geleverd!

Een "afspraak is een afspraak". Welk project we ook aanpakken bij ons is de klant koning. Dat klinkt misschien heel ouderwets maar is een heel belangrijke basis om te beginnen met de samenwerking. Door onze jarenlange ervaring met werken op veel verschillende locaties in binnen en buitenland en de ervaring met  veel verschillende materialen kunnen we een professioneel advies geven en beginnen we niet aan een opdracht als we deze niet voor 100% tevredenheid voor u als klant kunnen uitvoeren.

De ervaring die we hebben in styling en decorbouw is een groot voordeel als het gaat om kleurbepalen en materiaalkeuze van verf, stucwerk en behang. Werken met bestaande materialen zoals hout, stenen of metalen is indien mogelijk zeer kostenbesparend. Speciale "industrielook" wanden en vloeren worden door ons gemaakt en houtstructuur muren kunnen door ons geschilderd worden.

RENOVATIE DECORATIE & RESTAURATIE van SPECIALE PROJECTEN is een onderdeel van TEAM UNLIMITED VOF.


MATERIALEN, KOSTEN en VERBRUIK

Wat is de investering voor u als klant bij Team Unlimited en is het mogelijk alleen een slaapkamertje leuk babyklaar gemaakt te krijgen? De investering voor renovatie of onderhoud is afhankelijk van de staat waarin b.v. een woning, een woonboot, een bedrijfspand of villa zich nu bevindt. Voor u en ons is het het duidelijkst als u weet wat u uit wilt geven - uw budget - en dit aan ons aangeeft. Wij zeggen dan wat we kunnen doen en met welke materialen er gewerkt kan worden.

WIJ VINDEN HET LEUK OM VOOR U TE WERKEN, NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN STAP IN DE WERELD VAN TEAM UNLIMITED.