UNIEKE AANBIEDING BEDRIJFSPAND ALS INVESTERING ALMERE-HAVEN

VERHUURD!!!                                                                                                                                                                                          INVESTEER NU IN BEDRIJFSPAND MULTIFUNCTIONEEL OBJECT IN ALMERE-HAVEN FLEVOLAND BEDRIJVENTERREIN DE STEIGER!!!

Bedrijfspand - bedrijfsruimte te koop of te huur: werkruimte, atelier en kantoorruimte in ALMERE-HAVEN.
Afhankelijk van de Gemeente Almere, hun beslissingen en het nieuwe bestemmingsplan voor "bedrijventerrein DE STEIGER" kan het mogelijk zijn dat in de nabije toekomst voor u de mogelijkheid bestaat voor het creëren van  nieuwe woningen op dit kavel.

OBJECT INFORMATIE:
Foto en Filmstudio Team Unlimited vof.
De Steiger 133
1351 AM Almere Haven
Bedrijfs- en kantoorruimtes inclusief buitenterrein ca. 1000 m2
Buitenterrein gedeeltelijk met hekwerk afgesloten en parkeermogelijkheden op eigen terrein.
Het bedrijfspand ligt op het leuke en overzichtelijke industrieterrein “De Steiger” en is met auto, fiets en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Dit bedrijfspand in ALMERE-HAVEN heeft energielabel A

Het gehele pand en het buitenterrein zijn in zeer goede staat van onderhoud. De gehele dakbedekking is ca. 10 jaar geleden aangepast en totaal vernieuwd. De bedrijfsruimte wordt op dit moment als creatieve werkruimte gebruikt voor kleine en grote film en foto producties. De hoogte van ca. 4 meter maakt de werkruimte goed te verwarmen. 
Het is een gebouw met een een mooie professionele en positieve uitstraling. Zowel binnen als buiten is dit pand in perfecte toestand.

INDELING:
vrije hoogte ca. 4 meter.
1x herentoilet
1x inloop douche
1x opslagruimte / bijkeuken
1x handmatig bedienbare schuifdeur
Beveiliging en camera-installatie
2x airco splitunit
2x plafond unit voor verwarming
vaste trap naar zolder / opslagruimte
Kantoorruimte en Resto-ruimte:
1x pantry
1x damestoilet
Verwarming met radiatoren
Kabelgoten: databekabeling en elektra
Keuken-Restoruimte volledig ingericht
Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
Meterkast met aansluiting op nutsvoorzieningen
Bieden vanaf: € 625.000,- k.k.
Huur per maand (koud)
€ 3.800,-

Team Unlimited behoud zich het recht van gunning voor.

Bovenstaande prijzen zijn als basis zonder btw. dit is afhankelijk van de afspraak tussen koper en verkoper.


INTERESSE IN DIT UNIEKE EN SCHITTERENDE MULTIFUNCTIONELE PAND IN ALMERE-HAVEN?
Wij zijn telefonisch te bereiken op ons 06 nummer 46134716 of mail info@teamunlimited.nl

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FOTOGRAAF  in Almere of fotostudio in Harderwijk, Nijkerk, Almelo of zoek je misschien een professionele fotograaf in Lelystad of Utrecht, dan zijn wij de juiste partner voor je. Zoek je een  betaalbare fotograaf in Sittard, Maastricht of Heerlen, wij komen bij je op locatie! Zoek je een professioneel productfotograaf in Groningen of Drente, wij bouwen een studio op en zorgen voor de beste opnamen voor je webwinkel of internetsite. Om voor jou zo gunstig mogelijk een mooie flyer, een trendy brochure of een opvallende website te creëren gebruiken wij onze kennis en ervaring om een perfecte opname van uw product te maken.

Digitale opnamen, gebruiksklaar voor iedere toepassing en video-opnamen in HD. Omdat wij wel doen wat andere studio's je beloven en een fotografie of videoproductie voor je betaalbaar te houden hebben wij in samenwerking met een professioneel stockbureau een ruime hoeveelheid beelden die je kunt gebruiken tegen betaalbare prijzen om je producten of website nog beter te presenteren. Zoek je een fotograaf in Amersfoort of Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Locatie fotografie is de nieuwste kostenbesparende trend! Wj komen naar je toe, nemen achtergronden mee, licht, camera's en computers. Wij bouwen de sets op, fotograferen, bewerken en geven de juiste productcode aan het juiste bestand met het juiste bestandsformaat. Voor webshops, webwinkels, folders en flyers etc. 

Wj werken BETAALBAAR en KOSTENBESPAREND.
Wij werken snel, secuur en natuurlijk heel professioneel.
Al de opnamen beelden zijn RECHTENVRIJ.

Wij maken voor u de scherpste foto’s tegen de scherpste prijzen voor:
* brochures en flyer’s * posters * catalogussen * folders

Team Unlimited is de meest professionele fotostudio in midden Nederland. Fotografen met tientallen jaren ervaring zorgen voor heldere en mooie foto's van jouw product. Scherpe en dynamische portretopnamen, een duidelijke en informatieve bedrijfsfilm of eenvoudige productopnamen zijn onze specialiteit. Zoek je een fotograaf in Nederland die gespecialiseerd is in glasfotografie, in het fotograferen van speelgoed of het fotograferen van roestvrij stalen pannen voor b.v. uw webshop? Dan is Team Unlimited dé fotograaf in Almere voor je. Zoek je een fotograaf in Lelystad die gespecialiseerd is in grote fotoproducties, dan is Fotostudio Team Unlimited de juiste studio voor je.

Zoek je een fotograaf in Amersfoort die tuinmeubelen op een perfecte manier kan fotograferen, dan zijn wij de juiste studio voor je! Studiofotografie op locatie in Nederland, de nieuwste trend! Fotografiesets worden bij jou opgebouwd, achtergronden, licht, camera's en computers gaan mee en alles kan gefotografeerd, bewerkt en tegelijk geleverd worden in het juiste bestandsformaat met de juiste code. Schrijfwaren, ijzerwaren, sportartikelen, elektra en decoratie artikelen worden door ons op de juiste en beste manier voor jou gefotografeerd. Zoek je een professionele fotograaf of fotostudio in Zeewolde, Utrecht, Urk of Amsterdam, dan zijn wij de juiste reclamestudio voor je! Professionele productfotografie op locatie in Brabant, Limburg, Groningen, Friesland of Drente, wij komen overal.

FOTOGRAFIE en VIDEO voor  WEBSITE - WEBSHOP of WEBWINKEL. 

                                                                                                                                                                                                         Een website, webshop, webwinkel met duidelijke en professionele foto's zijn belangrijk voor je omzet. Teksten  zijn belangrijk want je weet ook ongeveer wat je  zou willen vertellen aan je toekomstige klanten, maar dan? Dan is het belangrijk dat je een partner vindt die kijkt naar die wensen en die vertaalt in een gebruiksvriendelijke en goed vormgegeven website. Dick Mulder van fotostudio Team Unlimited  in Almere is die partner! Heb je al een website, webshop of webwinkel, maar het gaat niet zoals het hoort? Misschien is de informatie niet meer van toepassing of wil je iets toevoegen, een YouTube video, een bedrijfsreportage of een productfoto? Heeft de site een moderner jasje nodig? Ben je niet meer tevreden met de uitstraling of de geleverde resultaten? Neem dan contact met hun op, zij helpen je graag verder.

Een website bij Team Unlimited laten maken is een stuk aantrekkelijker dan bij hun collega's. Als je een website wilt laten maken, dan moet je  rekening houden met de vindbaarheid van de website. Het webdesign, de webteksten, foto's en video´s: alles speelt een rol voor de vindbaarheid van jouw website, webwinkel of webshop. Als je vanaf de ontwerpfase rekening houdt met de vindbaarheid, dan scheelt je dat later veel tijd en geld. Team Unlimited en partner zijn niet alleen expert op het gebied van website-optimalisatie, maar hebben ook de kennis en kunde in huis om je website te ontwerpen, teksten te schrijven, fotografie en video. Kortom: als je een professionele website, webshop of webwinkel wenst, dan bent je bij hun aan het juiste adres! Eenvoudige productfoto's worden bij Fotostudio Team Unlimited al gemaakt vanaf € 5,00. Vraag wel even naar de voorwaarden!

Een zakelijke website met professionele studiofotografie of locatiefotografie moet omzet opleveren. Een site laten maken heeft dan ook alleen maar zin als potentiële en echte klanten op jouw website belanden. Fotostudio Team Unlimited biedt een betaalbaar pakket aan. Ze maken voor je een website, waarmee je de investering razendsnel terugverdient. Webdesign en workshops voor kleine zelfstandigen, freelancers en webshops in Almere, Lelystad en Zeewolde.

Website, webwinkel of webshop, speciale aanbiedingen voor jou als  beginnende ondernemer. Betaalbare opnamen van schrijfwaren, gifts, glaswerk, speelgoed, geschenkartikelen, verpakkingen, kinderkleding, horloges, gereedschappen, verpakkingen. 

Maak je bedrijf zichtbaar met een goede website, webwinkel of webshop en krijg meer potentiële klanten. Maak je webshop, website of webwinkel beter zichtbaar met de juiste beelden en video en krijg meer klanten, dus meer omzet! Een eerste indruk zegt meer dan 1000 woorden. Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken en een eerste vereiste voor uw bedrijf. Fotostudio Team Unlimited levert de hoogste kwaliteit fotografie voor WEBSHOPS, WEBWINKELS en WEBSITE'S. De omzet verhogen van je webshop kan alleen met concurrerende professionele fotografie. Slechte productfoto's op uw WEBSHOP ondermijnen de verkoop. Slechte artikelfotografie vermindert de omzet en zorgt voor verlies van jouw goede naam. 

IEDEREEN MAAKT FOTO'S, MAAR WIJ MAKEN VOOR JOU.... DÉ FOTO!!!

Voor meer informatie en een uitgebreide presentatie van onze kwaliteit als product- en reclamefotograaf kunt u kijken op www.fotograafalmere.com

FOTOSTUDIO TEAM UNLIMITED IS NU TE KOOP:

Almere bedrijfspand-bedrijfsruimte te koop of te huur: werkruimte, atelier en kantoorruimte  –  per direct beschikbaar!

Object informatie:
Foto en Filmstudio Team Unlimited vof.
De Steiger 133
1351 AM Almere Haven

Bedrijfs- en kantoorruimtes inclusief buitenterrein ca. 1000 m2
Buitenterrein gedeeltelijk met hekwerk afgesloten en parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Locatie:
Het bedrijfspand ligt op het leuke en overzichtelijke industrieterrein “De Steiger” en is met de fiets, auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Achter het pand loopt de nieuwe Steigerdreef. Op loopafstand is het gebied waar de Floriade gesitueerd gaat worden. Deze tuinbouwtentoonstelling is in 2022 en dit gebied zal aansluitend een blijvende stadswijk in het centrum van Almere worden.
Almere ligt in het centrum van Nederland en is zeer goed te bereiken vanuit  alle provincies en steden.
Bedrijventerrein " De Steiger" ligt gelijk aan de A6, een bouwmarkt en benzine station's vind je op korte afstand. Almere-Haven heeft een klein maar uitgebreid centrum met diverse leuke restaurants en winkels.
Het bedrijfspand "De Steiger 133" ligt op een A1 locatie.
Dit bedrijfspand in ALMERE-HAVEN heeft energielabel A

Omschrijving:
Het gehele pand en de buitenterrein zijn in zeer goede staat van onderhoud. De bedrijfsruimte wordt op dit moment als creatieve werkruimte gebruikt voor kleine en grote film en foto producties. De hoogte van ca. 5 meter maakt te werkruimte goed te verwarmen.
Het is een gebouw met een een bijzondere professionele en positieve uitstraling. Zowel binnen als buiten is dit pand in perfecte toestand. Verhuur of verkoop van dit bedrijf kan met inventaris en flexkantoor werkplekken. PLUG AND PLAY

Bedrijfsruimte:
vrije hoogte ca. 5 meter.
1x herentoilet
1x inloop douche
1x opslagruimte / bijkeuken
1x handmatig bedienbare schuifdeur
Beveiliging en camera-installatie
2x airco splitunit
2x plafond unit voor verwarming
vaste trap naar zolder / opslagruimte

Kantoorruimte en Resto-ruimte:
1x pantry
1x damestoilet
Verwarming met radiatoren
Kabelgoten: databekabeling en elektra
Keuken-Restoruimte volledig ingericht
Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
Meterkast met aansluiting op nutsvoorzieningen

Bieden vanaf: € 625.000,- k.k.
Vraagprijs huur:  € 3.800,- per maand (koud)
Bovenstaande prijzen zijn als basis zonder btw. dit is afhankelijk van de afspraak tussen koper en verkoper  

INTERESSE IN DIT UNIEKE EN SCHITTERENDE MULTIFUNCTIONELE PAND IN ALMERE-HAVEN?
Wij zijn telefonisch te bereiken op ons 06 nummer 46134716 of mail info@teamunlimited.nl