ANNE & DICK MULDER... “Professionele” thuiskoks met een duidelijk idee over leuker, gezonder en besparend koken. Belangrijk? Wij vinden van wel en we hopen dat jij na het lezen van een recept en het maken van een gerecht gestimuleerd bent om ook onze andere recepten uit te proberen. Abonneer je op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=7Rim_3cLxvM voor gratis workshops!  JARENLANGE ERVARING... hebben wij in het maken van de leukste, makkelijkste en bijzondere gerechten. Als basis gebruiken we alles wat we al in huis hebben. Bak zelf een brood of maak een bijzondere curry, een speciale jam of een heerlijke stoofschotel met vis, vlees, vegetarisch of veganistisch.
Waar halen we de ideeën/recepten vandaan? Gewoon uit de keukenkast, de ijskast, de vriezer en uit de natuur! Deur open en kijk wat er in en om het huis te vinden is, daar kun je al tientallen leuke gerechten mee maken. Het is echt géén ROCKET SCIENCE!
Pas gerust onze recepten aan want het kan natuurlijk ook anders.
Bij onze workshops gaat het om jouw eigen inzicht, ervaring en gezond verstand. Gebruik wat de natuur je biedt en geniet van de verschillende seizoenen. Let op wat je mag en kan plukken. Er zijn bijzondere siropen gemaakt van vlierbloesem of vlierbes, paardenbloem en sparrenscheuten.
Maak gebruik van de aanbiedingen in winkels zoals ALDI, LIDL, DEEN of DIRK.
Een pan en een pollepel meer heb je bijna niet nodig!


 EEN THERMO…WHAT?..
keukenmachine gebruiken, dit betekent een andere techniek en instelling. Bij gebruik van vloeistoffen bijvoorbeeld wordt in grammen en niet in milliliter of liter gerekend. Dus even wennen met de
instellingen van de vele cookers/keukenmachines als je deze gaat gebruiken.
Thermomix, Monsieur Cuisine, Keukenrobot, KitchenAid, Thermocooker of Multicooker. De duurste machines zijn niet altijd de beste of de makkelijkste om mee te werken. Bij onze workshops  werken we als basis met "huis/tuin/keuken" apparatuur. Potten en pannen die je toch al in huis hebt!
Onze unieke recepten hebben wel bijzondere en unieke namen o.a. passend bij de bijzondere en unieke gerechten!
"sweety sweet" frozen
appel "one banana bread"
"just pressure" bread onion
"dikkersediksap" vlierbloesem
"just pressure" bread oriënt express
banaan "is dit echt brood"
Abonneer je op ons YouTube kanaal en geniet van de leuke recepten.

https://www.youtube.com/watch?v=5kSMB5AflQw voor gratis workshops!

© Alle rechten voorbehouden: op alle beelden en teksten is copyright van toepassing © KISS & COOK